Jeg håber, du nyder dit liv og dine dage, og at du får det bedste ud af de kort, du har på hånden, fra øjeblik til øjeblik.

Efter en lang indadvendt periode, mærker jeg en markant tilskyndelse til igen at vende min opmærksomhed udad. Det er et godt tegn, for mit største ønske er at bidrage med noget, der kan løfte og berige dit liv.

Jeg har været i “skrivehi”. Resultatet af det er, at min bog: “Jordomrejse med engle og dæmoner” har taget form, og det betyder igen, at den udkommer til efteråret. Det er  spændende og en kæmpe landvinding!

Lige som frø under jorden ligger klar til at spire, når det er tid til det, har mange spirer i mig ventet på at komme frem i lyset. Du har sikkert også spirer og drømme, der længes efter lyset! Stilletid behøver ikke at være pasiv tid. Det er ofte en tid, hvor noget fordybes og modnes.

I min “stilletid” har jeg (udover at skrive bog) udviklet et splinternyt intensivt forløb for kvinder. Det kommer til at strække sig over syv måneder og er skabt til kvinder, der har fået nok af at leve på et nødblus, og som er topmotiverede til at skabe forandring. Det handler om at slippe alt det, der begrænser og holder os tilbage, så vi kan leve HELT og stråle med vores unikke lys i verden. Det er der hårdt brug for! Også det er spændende og en særlig glæde, fordi det er noget, jeg har ønsket at sætte i værk i længe.

Jeg skal nok fortælle mere om de nye spirer senere. Lige nu vil jeg bare sige: HEJ, og så skal du vide, at du er med mig i tankerne, også når jeg er indadvendt og stille. Jeg har set frem til at komme ud af mit hi med både lyst og overskud til igen at bidrage med små og store Livsboost til dig og dine vinger!

Hvordan spiller du dine kort?
Uanset hvordan vores ydre omstændigheder tager sig ud, så er det vigtigste, at vi spiller de kort, vi har fået på hånden, på bedst mulige måde. Her kommer en lille video med inspiration til det (længde 1:30).