Jordomrejse med engle og dæmoner
– kommende bog af Ilona Margibell

”Ilona, hvis du kun havde et halvt år tilbage at leve i, ville du så leve og arbejde, som du gør nu?”

Jeg har lige mediteret, og sidder stadig med lukkede øjne i min seng, da spørgsmålet skyder op fra mit indre. Det prompte svar, et klart og utvetydigt ”NEJ!” rammer mig som et lyn fra en klar himmel og ændrer med ét slag kursen for mit liv.

Ti måneder efter har jeg lukket min virksomhed og med mit hjerte som GPS og englene som eneste rejsekammerater, sætter jeg kursen mod Santiago de Compostela i Nordspanien.

Det var sådan det hele begyndte…

Ilona vælger at følge den indre stemme og tager et modigt skridt ud i uvisheden.

Åben for eventyret og livets magi begiver hun sig ud på en 2000 km lang pilgrimsvandring, som fører hende hele vejen rundt om jorden blandt andet til Anna Purna Circuit i Himalaya, til Machu Picchu i Peru og til det eksotiske Bali.

Undervejs møder hun kærligheden, laver endnu et stort sats, og fra da af er det ikke kun englenes selskab, hun nyder. Dæmonerne holder deres indtog. Ilona bliver udfordret på sine grænser og må for alvor lære at stå op for sig selv.

En fantastisk farvestrålende rejse i det ydre og en ufattelig smuk, vild og til tider nærmest ubærlig rejse i det indre.

Jordomrejse med engle og dæmoner er en bog om at gribe livet og vove eventyret.
Den handler om kærlighedens fortryllende veje og grufulde vildveje. Læseren inviteres til at se dybt ind livet, til at stille spørgsmål og til frem for alt at følge sandheden i sit eget hjerte.

Jordomrejse med engle og dæmoner handler om mod til:

  • at gribe livets muligheder og LEVE helt og fuldt NU
  • at føle frygten og gøre det alligevel
  • at være åben for livets magi og skønhed
  • at turde satse noget for kærligheden
  • at bestige kæmpe bjerge i det ydre og i det indre
  • at se dæmonerne i øjnene og lære af alt, hvad der sker
  • at være tro mod sig selv og sit hjerte

Den handler også om tillid
Tillid til at noget større bærer, når alt andet ser ud til at briste.

Et andet vigtigt budskab:

Du er ikke alene. Tværtimod. Du er altid omgivet af vise og kærlige hjælpere, hvis blot du er villig til at række ud og åben for at tage imod.

En magisk opdagelsesrejse der bevæger sig igennem ydre og indre landskaber. De velkendte rammer sprænges, mødet med det fremmede åbner for nye indsigter og hjertet finder vejen hjem til sig selv.

Citat fra bogen:

”True Life” genren.

”Det var sent, da vi skiltes, og det nåede at blive mørkt, før jeg nåede frem til den by, hvor jeg ville overnatte. Inden da var jeg gået igennem en mørk skov og havde følt mig som hovedpersonen i mit eget eventyr. Jeg forstod, at denne rejse ikke er nogen sæbeopera. Det er en rejse for en helt og en heltinde. Og derinde i den mørke skov tog jeg min heltindestatus på mig.”