Fortrolighed: Ilona Margibell behandler ALLE personlige oplysninger/data fortroligt, og de bliver aldrig videregivet eller solgt til tredjepart.

Dine personlige oplysninger:

Navn og e-mail – bliver brugt for at sende dig nyhedsbrev med:

  • Livsboost og Time Out inspiration til din hverdag
  • Updates fra forfatterværkstedet
  • Invitationer til foredrag og arrangementer
  • Særlige tilbud på nye ydelser og produkter
  • Opmuntring til at følge hjertet og gå efter dine drømme
  • Navn og e-mail vil også blive brugt til at sende dig information eller andet, som du har bedt om at modtage – fx et prøvekapitel, en meditation, et replay, praktisk info i forbindelse med foredrag, kurser eller lignende.

Post-adresse, telefonnummer, Skype-navn:
Hvis du udover dit navn og email-adresse også har oplyst post-adresse og/eller telefonnummer og Skype-navn, er det sandsynligvis fordi du har købt noget – fx en bog, et foredrag, et kursus, en session eller lignende. De oplysninger vil kun blive brugt for at opfylde vores aftale/sende det produkt, du har købt.

Betalingsoplysninger: Har du afgivet betalingsoplysninger i forbindelse med et køb, vil det altid være i en ramme/et betalingssystem, som er omgivet af stor sikkerhed og på alle måder lever op til GDPR – EU’s lov om persondataoplysninger af 25. maj 2018.

Samarbejdspartnere, underleverandører og fortrolighed: Ilona Margibell samarbejder med MailChimp, som er den platform, hvorfra nyhedsbreve bliver sendt ud. MailChimps beskyttelse af persondataoplysninger lever på alle måder op til GDPR. Det samme gælder for vores websupport og underleverandører ved fx bogforsendelse. Oplysninger delt med Facebook i forbindelse med markedsføring og annoncering er også underlagt de samme lovkrav om databeskyttelse.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER TILHØRER DIG:
Du kan ALTID og når som helst melde dig fra nyhedsbrevet ved at klikke på ’Afmeld dig dette nyhedsbrev’- knappen i bunden af de mails du modtager. Her kan du også under ’Opdater din profil’ ændre dine personlige oplysninger (navn/mailadresse). Og du er til enhver tid velkommen til at sende en mail til info@livsboost.dk og bede om, at vi sletter dig fra listen.

Dataansvarlig: Ilona Margibell Bechsgaard er ansvarlig for alle data vedr. ilonamargibell.dk.