Vil du gerne stå kraftfuldt i dit liv? – Jeg hører dig svare ‘JA’ måske fulgt op af et spørgsmål: “Hvordan kommer jeg til det?” eller “Har du en opskrift?”.

Hvis du kender mig bare lidt – og det gør du jo nok, hvis du læser med her – så vil du vide, at jeg har en del forslag i ærmet 

Et af de mest værdifulde værktøjer i min Livs-værktøjs-kasse er Omstillingsparathed.

Selvom vi har en høj grad af indflydelse på at forme vores liv og hverdag på en måde, der nærer og glæder os, så er uforudsigelighed altid med som usynlig rejsekammerat. Det kan vi gøre til et problem, eller vi kan se det helt enkelt, som det er – et livsvilkår.

Derfor, hvis du gerne vil stå stærkt i dit liv, gør du klogt i at træne din
“Omstillings-Paratheds-Muskel”.

Muskler opbygges gradvist. Hvis du ønsker at løbe 5 km, og du ikke er vant til at løbe, er det en god idé at følge et løbeprogram, hvor muskler og udholdenhed bygges op lidt efter lidt.

På helt samme måde træner du din “Omstillings-Paratheds-Muskel” ved at begynde med de små uforudsigeligheder.

Øvelsen går ud på at sige “Pyt” meget oftere. På den måde slipper du for at ærgre dig over småting og kan i stedet vende din opmærksomhed på noget, du kan glæde dig over.

Vejret giver os en glimrende anledning til at øve omstillingsparathed og til at skelne imellem, hvad der er væsentligt, og hvad der ikke er.

Hvis solen ikke skinner udenfor, så sørg i hvert fald for, at den skinner indeni!

Hvad kan du glæde dig over LIGE NU?

En lille øvelse i omstillingsparathed inspirerede mig til denne video.