Ét babyskridt og du er på vej 

Midsommer og søndag … åh, så skønt! Jeg vågnede ved femtiden i morges. Lysvågen. Himlen var blå, luften mild, fuglene kvidrede deres morgensang.

Havet trak. Men allerførst lavede jeg Tibetanerne – 5 yogaøvelser skabt til at give fornyet energi og vitalitet. De bliver også kaldt kilden til evig ungdom. At det er kraftfulde øvelser er sikkert og vist. Jeg har lavet dem næsten hver morgen i 25 år og mærker tydelig forskel i både krop og energiniveau, hvis jeg springer jeg en dag eller to over .

Tænker du ind imellem, at du og din krop trænger et Livsboost? Hvis ja, anbefaler jeg varmt ’De 5 tibetanere’. Google ved meget om den sag 🙂

Efter min morgen-warm-up løb jeg til standen og snart efter dykkede jeg ned i det køligt, forfriskende hav. Hvilken luksus. Jeg svømmede i 15-20 minutter. Mindes ikke hvornår jeg sidst var så længe i vandet udendørs. Men jeg frøs ikke. Det føltes bare godt. Så jeg fulgte mit indre barometer. Det meldte ok.

Et Rigt Liv, hvad er det?

Det grunder jeg over for tiden. Både fordi jeg vil sikre mig, at jeg lever fuldt og helt, mens jeg er her. Men også fordi jeg tit møder mennesker, som føler, at de sidder fast i en hverdag, de ikke trives i.

Det rige liv er forskelligt for os alle sammen. Skønt jeg tror, der er mange fællesnævnere.

For mig er et Rigt Liv et liv, jeg elsker at vågne til hver morgen.

Det betyder ikke, at jeg forventer, at alt skal være nemt og rosenrødt. Men jeg ved, at hvis jeg er nærværende med alle bevægelser – ydre og indre – i løbet af dagen, og hvis jeg husker at være taknemmelig og glæde mig over de enkle ting, så har jeg allerede de vigtigste ingredienser på plads.

Vi er halvvejs igennem 2019. Uanset om du føler dig let og glad eller du lige nu tumler med noget, der tynger dine vinger, så ønsker jeg, at du bevæger dig ud i naturen og suger al skønheden, al lyset og al kærligheden helt ind i dit hjerte. Moder jords energi-booster-benzintank er altid til rådighed. Det eneste, der kræves af os, er, at vi selv åbner døren og tager det første skridt.

Det gælder i øvrigt altid.

Hvis vi ønsker at forandre noget, må vi tage et første skridt ud af det fastlåste … ud af de mønstre og vaner som vi ofte bevidstløst gentager. Om det er et babyskridt er underordnet. Det er bevægelsen, der gør forskellen. Bevægelsen hen imod det, vi ønsker mere af i vores liv og i vores hverdag.

Hvad ønsker du mere af i dit liv?

Ét skridt kan være begyndelsen til det liv, du glæder dig over at vågne til hver morgen.