Jeg har et aftenritual, som jeg er meget tro overfor. Inden jeg lægger mig til at sove, skriver jeg fem ting ned, som jeg er taknemmelig for og har glædet mig over i løbet af dagen. Jeg slutter af med en intention, hvor jeg retter min opmærksomhed mod noget, som jeg gerne vil have kreative inputs til eller klarhed omkring. På den måde får mit højere selv og englene tid til at arbejde på sagen, og jeg kan sove i tillid til, at kompetente vejledere er på banen, mens jeg henter kræfter til min nye dag.

I forgårs aftes reflekterede jeg over, hvordan vi nogle gange kan komme til at at stå i vejen for os selv, hvordan vi nogle gange kommer til at gøre ting og situationer mere besværlige, end de behøver at være. Derfor lød min nat-intention sådan her:

“Jeg ønsker at få klarhed over, hvor og i hvilke situationer, jeg står i vejen for mig selv, så jeg kan træde til side og give plads til at hjælp og inspiration kan strømme til.”

Efter en god nats søvn, vågnede jeg forklaret og fuld af energi.

Der var to situationer, som jeg straks så kunne gribes anderledes an.

Den ene handlede om en tung dans med en håndværker, som gentagne gange ikke havde overholdt aftaler. Jeg så, at min egen andel i det set up var, at jeg hurtigt udviklede negative forventninger til ham, og dem levede han til fulde op til. Om han ville ændre “stil”, hvis jeg holdt et mere positivt fokus, ved jeg ikke, alternativt kunne jeg hyre en anden håndværker!

Den anden situation gik på, at jeg havde sat en computer + skærm til salg og besluttet, at jeg kun ville sælge det samlet. Efter at jeg havde fået et større perspektiv på situationen, åbnede jeg mig for at tingene kunne sælges hver for sig. Inden dagen var omme var computer og skærm solgt samlet!

Jubii, lidt fleksibilitet kan gøre hele forskellen.

Hvad med dig… Står du i vejen for dig selv? Hvor mon du kan træde til side, så du giver plads til nye vinkler og nye måder, at anskue tingene på. Hvordan kan du skabe mere lethed og flow i dit liv?