I dag er det Helligtrekongersdag. Dagen hvor de vise konger skænkede rige gaver – guld, røgelse og myrra – til den lille (store) konge, der var født.

Og lige i dag for et år siden, sendte vi også en konge af en slags afsted. Vi bisatte vores kære far. Det var den smukkeste dag helt klædt i hvidt.

Når jeg i mine stille stunder spørger mig selv, hvilke gaver jeg allerhelst vil dele, er svaret altid det samme:

Lys og kærlighed … og bevidstheden om, at vi ikke er alene.

Jeg ønsker at bringe LYS, hvor der er mørke, MOD, hvor der er modløshed, INDLEVELSE, hvor der er kritik og fordømmelse, og LIVSBOOST, hvor livsgnisten er svag.

Det lykkes ikke altid. Men det er altid min intention 🙂

Nogle gange føler vi os alene. Den følelse kan være stærk, både når vi er med os selv, og når vi er sammen med andre. Men vi er aldrig alene. Noget større er med os altid.

Tilliden til DET STORE LIV har været den største styrke og gave i mit livs allersværeste stunder. Uden det var jeg sikkert stået af for længe siden.

Måske har du i en svær stund oplevet, at dit hjerte pludselig blev varmt, at du fik en lys ide, at en hjælpende hånd kom fra uventet sted … og at det, som for et øjeblik siden føltes så tungt, pludselig syntes lettere at bære.

Det er sådan DET STORE LIV, Gud, universet (kald det lige hvad du vil) hvisker:

Husk du er ikke alene. Du er båret af noget større end dig.  

Lige nu sender jeg en kærlig tanke med lys og varme. Vi kan mødes i hjertet.

Luk øjnene (hvis det føles godt 🙂 – tag en dyb vejrtrækning – fokuser på dit hjerte (læg evt. en hånd på hjertet) – vær stille et øjeblik… og

Mærk LIVET. Det er lige HER, lige NU 🌟💫🌟 

Sådan kan vi sende lyshilsener til os selv og til hinanden, til vores smukke jord og til alle levende væsener, som er her på jorden sammen med os.

TAK og Glædeligt, Lysende, Livfuldt nyt år i 2022 til dig. 

 

PS: Lys og kærlighed strømmer i ubegrænsede mængder i universet og igennem os 24/7. Uden det kunne vi ikke trække vejret, hjertet kunne ikke slå, og sår kunne ikke heles. Hvilken GAVE. Er det ikke bare helt fantastisk? 💜