HEJ, JEG HEDDER ILONA MARGIBELL

… forfatter, livsbooster, og rejseguide i livet.

Jeg har fulgt mit hjerte – min indre GPS – så længe, jeg kan huske. Gang på gang har jeg truffet valg (også meget svære valg) uden at vide, hvor de ville føre mig hen. Oplevelsen af uforudsigelighed sammenligner jeg med at hænge højt oppe i et cirkustelt, hvor jeg netop har sluppet den ene trapez (det velkendte) men endnu ikke fået hold på den anden (det nye).

Udfordringen er og har hele tiden været at slippe frygten og overgive mig i tillid til at noget større arbejder med. Og lige netop tilliden og bevidstheden om, at jeg aldrig er alene, har båret mig igennem de mørkeste tider i mit liv.

Jeg siger JA til Livet. Ja til alt hvad det bringer. Jeg har tidligt i livet mistet min søster og min mor. De valgte livet fra (ved selvmord). Med baggrund i det har jeg valgt livet til. Det er vigtigt for mig at leve helt og fuldt, så jeg kan glæde mig over at slå øjnene op hver eneste morgen.

Og det er min særlige passion er at hjælpe forandringsparate kvinder med at sætte spotlight på, hvor de spænder ben for deres egen selvudfoldelse, så de kan ændre kurs og skabe det liv, de elsker at vågne til hver dag.

Breathe deeply & SMILE

Svaret NEJ! førte til kæmpe omvæltninger i mit liv. Over de næste ti måneder rundede jeg mit arbejde af, lukkede min virksomhed og begav mig ud på en 2000 km lang pilgrimsvandring, som førte mig hele vejen rundt om jorden.

Det blev en farvestrålende rejse i det ydre og en ufattelig smuk, vild og til tider nærmest ubærlig rejse i det indre. Lige nu er jeg i fuld gang med at beskrive oplevelsen i en bog med titlen ’Jordomrejse med engle og dæmoner’.

I mere end to årtier har jeg delt min viden og mine erfaringer via foredrag og kurser, som kan rummes under den fælles overskrift, ’JA til Livet’.

Jeg har haft børn, unge og voksne har været i terapi, har startet sorggrupper for 3-12-årige børn, som havde mistet en af deres kære, og har skabt en 1-årig uddannelse for voksne fagpersoner. 130 Sorg- og Livspiloter nåede at komme på vingerne, inden jeg lukkede uddannelsen i 2013.

Feel free to SHINE

Personlig udvikling har altid haft høj prioritet. Min spirituelle rejse har ført mig til kurser og retreats rundt om i verden. Jeg har hentet inspiration fra mange forskellige traditioner, samlet de smukkeste juveler og fundet min unikke vej.

Jeg er på en mission for at få kvinder til at forelske sig i deres liv. Min særlige ekspertise er at kaste lys på det, der står i vejen, at finde guldet selv i de mest udfordrende situationer og bruge det som steppingstones til et rigere og mere glædesfyldt liv.

Spiritualitet uden jordforbindelse giver ingen mening for mig. Derfor væver jeg det spirituelle ind i alt, hvad jeg foretager mig. Det hele hænger sammen på og giver mening. En kærlig dans imellem leg, læring og livsudfoldelse.

Livet er magisk. Jeg er dybt taknemmelig for mit liv. Beriget med hjertevarme relationer både privat og via mit arbejde. Jeg søger skønheden og visdommen i alt, hvad der sker, og jeg kan i sandhed sige, at jeg glæder mig over at vågne til hver ny dag.

Fra sorgen til solen

Sorg har fyldt meget i Ilona Bechsgaards liv, både privat og professionelt, men hun har bevidst valgt glæden og taknemmeligheden og med det vist vej for andre.

Andre glæder

Rejser – både de ydre og de indre – bringer magi til mit liv. Og det gør mine fire børn og tre børnebørn også. Jeg bor tæt på skov og strand, et kæmpe privilegium som tilfredsstiller min kærlighed til at være i naturen på daglig basis. Jeg elsker at danse, vinterbade, skrive og tilbringe kvalitetstid med venner og familie, og så nyder jeg at lade mig berige af kunst på mangfoldig vis.

Min faglige baggrund

Uddannet psykoterapeut fra ID-Terapeutisk Institut.

Andre uddannelser: Chok-traume-terapi (SE), Tankefeltterapi, Terapeutisk Hypnose, NLP, konfliktløsning, Konfliktmægling, Ikke-Voldelig Kommunikation (Girafsprog), Spirituel Mentor, og så har jeg – med hovedet under armen – udfoldet mig 4 år på en danseuddannelse.