En invitation til dig og dit hjerte

Er du forandringsparat?

Måske har du vidst længe, at noget i dit liv er ude af balance, og at du på et eller andet tidspunkt ville gøre noget ved det. Måske har du ventet på det helt rigtige tidspunkt, men det er tilsyneladende ikke dukket op.

Måske er det helt rigtige tidspunkt NU!

En VIP-dag er en intensiv dag, som er dedikeret helt personligt til dig og den transformation, du ønsker at skabe i dit liv. Du er unik, og det er din livssituation også. Derfor er VIP-dagen skræddersyet nøjagtigt til det, du har brug for, og hvad du ønsker min hjælp til (personligt, arbejdsrelateret eller en kombination af begge dele).

Dagen har dybde, bredde og højde … Vi har fuldt fokus på dig. Fokus på dine ønsker, dine særlige gaver, dine udfordringer og det, der skal til, for at du trives og udfolder det bedste i dig.

Jeg hjælper dig med at sætte spotlight på, hvor du spænder ben for din egen selvudfoldelse, så du kan justere din kurs og skabe det liv, du ELSKER at vågne til hver dag!

Grib din dag
Grib dit Liv
NU

Kvinder, jeg har delt intensiv tid med, siger:

Det har været fantastisk, et vendepunkt i mit liv, det er helt tydeligt allerede. Jeg føler en lethed indeni nu. Du har på fornemmeste vis hjulpet mig videre.
Tusind tak for en meget intens, givtig og inspirerende dag. En helt speciel tak til dig Ilona, for din høje faglighed, din måde at dele ud af dine erfaringer på, og også for den måde du er på som menneske. Dit nærvær, din positive udstråling og dit store engagement er en stor inspiration!!!
Tusind TAK for et dejligt, KÆRLIGT spark til at komme videre.
Klar til dit næste niveau?

Hvis du er parat til at tage dit liv til næste niveau, og hvis du tager fuldt ansvar for, hvor du er i dag, så vil jeg inderligt glæde mig over at være din fødselshjælper. Med en fælles intention kan vi sammen udvirke mirakler. Kreative løsninger og veje er min specialitet – det gælder både på det fysiske, det sjælelige og det åndelige plan.

Der er altid en større dimension, der arbejder med. Når vi selv rækker hånden ud og tager det første skridt, begynder de lykkelige sammentræf og miraklerne at udfolde sig helt at sig selv.

Tiden er inde til at leve HELT og FULDT. Så er det mon nu, du skal investere en dag i dig selv og dit liv? Du er det værd! Er du klar til en intensiv udviklingsdag sammen med mig, så er jeg klar til at være din inspirator og livs-rejseguide.

Dit første skridt …
Send mig en e-mail på ilona@ilonamargibell.dk med emnelinjen ’VIP DAG’, så vender jeg snarest tilbage til dig med yderligere information.

Når du tager et skridt hen imod det liv, du ønsker dig, så tager dit ønskede liv to skridt hen imod dig.