Jeg har valgt livet til

Min dejlige mor valgte livet fra kort før sin 60 års fødselsdag. Et kæmpe tab og en dyb sorg, som jeg har båret med mig gennem årene. Jeg har så tit savnet hende. Der har været så meget, jeg gerne ville have delt med hende, så meget jeg gerne ville have spurgt hende om. Jeg ville ønske, at vi kunne have fulgt hinandens liv meget længere.

Og havde hun været her i dag, ved jeg, at hun ville være en ivrig læser af min kommende bog om jordomrejsen, som dag for dag kommer tættere på sin endelige form.

At min mor døde for 30 år siden er en omstændighed, jeg ikke kan lave om på. Hendes død kunne have ødelagt mit liv – det sker for mange, at de holder så stramt fast i det, der er forbi, at de glemmer at leve – men jeg tillod det ikke.

Meget kunne have spoleret min glæde ved livet, hvis jeg havde givet de ydre omstændigheder magt til at bestemme: Min søsters tidlige død. Da jeg brændte ud, fysisk og psykisk, op til skilsmissen, da børnene var 2, 4, 9 og 11. Da jeg mistede et barn, jeg så gerne ville have født, eller da jeg pludselig stod med en gæld på en halv million. Men jeg tillod det ikke.

Selvom min søster og min mor valgte livet fra, så besluttede jeg tidligt, at jeg ville vælge livet til.

Jeg har valgt lyset og glæden.

Midt i det lille livs mest fortvivlende øjeblikke sprudler DET STORE LIV uafbrudt. Som solen, der utrætteligt skinner bag skyerne. En særlig slags Livsforsikring, som vi alle har fået med i fødsels-gave.

Du kan indløse din Livsforsikring om og om igen. Det gør du, når du slipper fortidens ærgrelser og fremtidens bekymringer og overgiver dig til det nu, der er, lige her, lige NU.

To til fem sekunder med en bevidst dyb vejrtrækning … … BINGO, så lander du i nuet. Og der er gevinst hver gang!

I dag er det min mors 94 års fødselsdag. Jeg vil fejre hende i mit hjerte ved at kommitte mig til at leve mit liv så helt og fuldt, som jeg på nogen måde kan:

Autentisk, ærligt og kærligt.

Når glæden strømmer i mit hjerte, ved jeg, at jeg er på rette vej.

Taknemmelighed og glæde er omdrejningspunktet for dagens video. Jeg lavede den for nogle år siden for at fejre den gave min mor har været i mit liv. Det har jeg lyst til at gøre igen.

Måske er der en, du har lyst til at fejre? Det kan være en, der er fysisk til stede i dit liv nu, eller det kan være en, du bærer med i hjertet, taknemmelig over de gaver, I har delt.

Der er masser af glæde og taknemmelighed i videoen til min mor.

Jeg inviterer dig til at åbne alle kanaler, så tillid, glæde og taknemmelighed kan strømme frit i dit liv.

Opskriften får du her