Hver eneste dag er fyldt med Magi!

Spørgsmålet er om vi ser og anerkender det. For som de fleste af os allerede ved, så får vi mere af det, vi giver vores opmærksomhed.

Jeg er totalt åben for magien i mit liv, og jeg ønsker masser af magi og skønne oplevelser for dig også. Så lad os dele magien, så den kan sprede sig som ringe i vandet. Her en magisk dag fra den forløbne uge.

Jeg vågnede, før solen i morges. Lysvågen. Det gav absolut ingen mening at forsøge at sove igen. Så jeg takkede for min nye dag med den lille morgenbøn, jeg har startet min dag med i så mange år, at jeg ikke har tal på dem.

Dagen i dag er en fuldkommen dag.
Jeg takker for denne perfekte dag.
Mirakel skal følge på mirakel
og under skal følge på under.
Ske din vilje.

Tænk hvilket under at vågne hver morgen til en ny dag og konstatere: Jeg LEVER!

24 nye timer har jeg foran mig, tænker jeg. Lad mig bruge dem så godt jeg på nogen måde kan. Må jeg bidrage med noget godt til bare én anden i dag – at bære en edderkop ud i det fri hører ind under den slag gode gerninger – og må jeg være åben og modtagelig for alt det gode, der kommer mig i møde dagen lang.

Det var begyndelsen på min morgen.

Nu går dagen på held. Jeg ser tilbage med tak i hjertet. Min dag har været meget fyldt. Der har kun været små power-pauser mellem aktiviteterne, men jeg har slet ikke været træt. Jeg har skrevet inspireret på min bog, talt med min webdesigner om min nye hjemmeside, fået vidunderlig coaching af en skøn, vis og visionær kvinde og glæden har fyldt i alt, hvad jeg har haft gang i.

Sikke meget jeg har at være taknemmelig for!

Mens min blomkålstortilla på laveste blus gør sig klar til at mætte min sultne mave, når jeg kommer tilbage, går jeg en tidlig aftentur. Havets rytmiske bevægelser er balsam for sjælen.

På vejen tænker jeg på, at det er længe siden, jeg har fået svampe.

Lidt efter møder jeg en gammel bekendt, som har iagttaget mig på afstand.

”Hvad var det du lavede?” spørger han.

”Jeg klippede strandkål. Det smager godt. Man skal bare vælge de mindste blade og være påpasselig med at lade noget af stilken blive tilbage, for ellers kommer de ikke igen.”

Han smiler. Måske vil han også forsøge sig med strandkål en dag.

”Vi har samlet Karl Johan svampe lige henne i egeskoven,” siger han.

”Tror du, der er flere,” spørger jeg.

”Ja, det har jo regnet en del, så det tror jeg bestemt.”

Jeg kan ikke lade være med at le. Jeg har lige tænkt, at jeg har lyst til svampe, og straks forsyner universet mig med oplysninger om, hvor jeg kan finde dem. Og det endda meget tæt på, hvor jeg bor.

SÅDAN ER LIVET SÅ MAGISK!

Når bare vi er åbne og modtagelige og siger tak for alt det gode, vores liv allerede ER fyldt af, så får vi straks meget mere at glæde os over og være taknemmelige for.

Det er også en universel lov, der er værd at mærke sig.