En hilsen med lys til dig fra mig

 

For en uge siden var det vintersolhverv – årets korteste dag. Fra nu af og helt frem til midsommer bliver lyset stærkere for hver dag, der går. På en uge, er dagen allerede blevet en halv time længere.

Lys, nærvær og hjertevarme er det dyrebareste, vi kan dele med hinanden. Det minder juletiden os om. I mørket tænder vi lys. Det gør os godt. Sjælen smiler og siger: ”Ah…”

Mit jule- og nytårsønske er, at lyset, samtidig med at det tager til i naturen omkring os, også må vokse sig stærkere indeni os. Så vi kan lyse mere, stråle mere, glæde os mere og med det hjælpe med at løfte jordens frekvens. Det er der hårdt brug for.

Hver gang du bryder et uhensigtsmæssigt mønster eller en fastlåst overbevisning, hver gang du stopper dig selv og bevidst gør noget andet, end du plejer, hver gang du mærker frygten for det ukendte og alligevel gør det, du længe har drømt om at gøre, spreder du lys og løfter både din egen og hele jordens frekvens.

Så når du opdager et automatisk mønster, som kører udenom din bevidste medvirken, og du beslutter dig for at iagttage mønsteret, er du allerede i fuld gang med at vågne.

Først når vi kaster lys på vores ubevidste mønstre og overbevisninger, kan vi ændre dem.

Rejsen fra ubevidst til bevidst er en magisk rejse. Når du holder op med at overhøre dine egne dybeste behov og begynder at træffe selvkærlige valg, forvandler du mørke til lys.

Jo flere gange du gør det, og jo flere vi er sammen om at gøre det, desto mere vil jorden lyse.

Det er den smukkeste gave, du kan give dig selv, din familie, dine venner, dine kolleger, alle mennesker i hele verden og Moder Jord.

Jeg vil gerne være lysbringer i verden sammen med dig.