I morges startede jeg ud på det “forkerte” ben. Det er sjældent, det sker, men sådan var det i dag. Jeg var tung i energien, og det var ikke så let at finde den positive attitude, som jeg ellers er ret god til.

Vejret var gråt og regnfuldt, men jeg ved jo, som jeg skrev i sidste uge, at mit liv er for småt, hvis jeg lader vejret bestemme mit humør. Og det var heller ikke vejret, der var skyld i miseren (selvom det ikke ligefrem hjalp mig til at se lysere på tilværelsen). Det var et spørgsmål, som jeg inderligt har bedt om svar på, som stadig lå hen i uklarhed og mørke. Det frustrerede mig.

Selvom jeg ved (og ofte siger til andre), at de helt rigtige svar og løsninger altid lander lige til rette tid, så var jeg utålmodig. Og når jeg tilllader frustration og utålmodighed at dominere min indre arena, kan jeg ikke forvente samtidig at være i High Vibes. Det harmonerer ganske enkelt ikke.

Men ligesom havet har både ebbe og flod, så accepterer jeg også, at der både er ebbe og flod i mit liv. Og jeg vil ikke sænke energien yderligere ved at fortælle mig selv, at det er forkert at være, hvor jeg er.

”This is LIFE”, siger jeg til mig selv, når jeg altså husker det.

”This is LIFE. This is also LIFE. And this is LIFE … ALT er en del af livet.

Når vi accepterer det hele, som det er – i Nuet – i stedet for at kæmpe imod, så er vi ét med livet.

Frustreret… This is LIFE.

Utålmodig… This is LIFE.

Glad… This is LIFE.

Naboens motorsav… This is LIFE.

Regnvejr… This is LIFE.

Tung… This is LIFE

Flow… this is LIFE.

Børn, der leger… This is LIFE.

Børn, der græder… This is LIFE.

En dukkert og bare fødder i vandkanten… This is LIFE.

Jeg er drivvåd… This is LIFE.

Brændeovn… This is LIFE

Vaskemaskinen vil ikke centrifugere… This is LIFE.

Et kærligt kram… This is LIFE.

Og ja, min energi fra morgenstunden var tung. ”Ebbe… This is LIFE”.

Senere måtte jeg gøre noget ved situationen. For jeg havde en session med en klient, og folk betaler mig ikke for min tid. De betaler mig for min energi, min vibration og den transformation, der kan opstå i udvekslingen.

Så selvom jeg var frustreret og utålmodig, så cyklede jeg til stranden… i regnvejr… This is LIFE.

Efter en dukkert var jeg forvandlet, glad og i High Vibes… This is LIFE.

Kort efter havde jeg en kraftfuld session med en skøn kvinde. Både hun og jeg følte os dybt taknemmelige.

Tak… This is LIFE.

Måske du får lyst til at prøve “This is LIFE” øvelsen af. Det kan hurtigt udvikle sig til en sjov leg.