Vidste du at lugtesansen er den sans, der har den stærkeste kraft til at kalde minder frem? Hvis du pludselig møder en duft eller en særlig lugt, som er forbundet med en stærk sanseoplevelse fra din barndom, så kan oplevelsen, selvom du måske var så lille, at du end ikke havde ord til at beskrive den, dukke op med sådan en styrke, at det føles som om, du er LIGE DER igen.

Lige nu fylder syrenerne i landskabet både visuelt og i den grad med deres duft. Det kalder skønne minder frem hos mig, og jeg blev lige mindet om, hvor vigtigt det er, at vi ind imellem “spilder” tiden…

Det kom der en lille video ud af (varighed 3:09):

Spild tiden…

Så trådte jeg ud af busken…
Efter at have holdt foredrag regelmæssigt i tyve år og holdt pause i to, var det en stor glæde at komme ud af busken og tilbage på ‘scenen’ igen. Foredraget ‘Med hjertet som GPS’ den 19. maj i Skanderborg Kulturhus var en fornøjelse, som affødte en del aha-oplevelser hos mig… En skøn forsamling med lyst til at lytte til hjertet og følge drømmene var mødt op.

En kvinde skrev forud for foredraget:
~ Der er noget med dig….du kan noget og gør noget, som gør mig nysgerrig…så jeg har meldt mig til dit foredrag..” Med hjertet som Gps” og glæder mig ?

ForedragSkanderborg

Også tilbagemeldingerne efter foredraget var en reminder til mig om, hvor vigtigt det er, når vi har noget på hjerte, at vi ikke bare holder det for os selv, men deler ud af det guld, vi selv er blevet beriget med, så andre kan lade sig inspirere.

~ Energisk, inspirerende og levende foredrag, hvor man kan mærke de gode vibrationer fra Ilona til os.

~ Jeg er mere klar over, at jeg bare må følge mit hjerte og hvis/når jeg møder andre ”Livstrætte” mennesker, vil jeg fortælle om dig ?

~ Inspirerende, hjertelig, livsglæde, mod…

~ En dejlig varm oplevelse.

Eventyrbilledet bag mig er inspireret af Ole Lund Kirkegaards eventyrlige univers, og det passede rigtig godt til aftenens tema om at finde modet frem og puste liv i drømmene.