Find balancen når Livet vælter

2-dags seminar med fokus på Chok, Traumer og Resiliens

Livet er i konstant forandring. Den ene dag kan alt synes i skønneste orden, den næste dag kan det hele være vendt på hovedet. Ting sker. Spørgsmålet er, om du er klædt på til at møde omvæltningerne, når de kommer. – Når en familie bliver ramt, påvirkes hele netværket. Det gælder privat, og det gælder på arbejdspladsen.

  • Hvad sker der i forbindelse med chok og traumer?
  • Hvorfor coper nogen godt og andre tilsyneladende slet ikke?
  • Hvordan støtter du bedst op om dig selv og andre, når det ’umulige’ sker?
  • Hvad betyder resiliens?
  • Hvordan udvikles og opbygges resiliens?
  • Hvorfor er resiliens din vigtigste resurse?

Dagene byder på: Oplæg om chok, traumer og resiliens. Øvelser, som du kan integrere i dit liv og i dit arbejde med det samme. Åbent Forum – et rum til spørgsmål og vejledning ind i konkrete situationer. Guidet meditation. Humor, latter og leg som hjælp til at integrere de nye indsigter helt ind i dine celler.

Du kommer hjem med: Ny indsigt. Ny inspiration. Nye redskaber. Udvidet tillid til dine kompetencer og din kreativitet. Plus en ’køreplan’, så du kan styrke din egen resiliens og vejlede andre i at gøre det samme.

Underviser: Ilona Margibell Bechsgaard– har igennem to årtier guidet børn og familier igennem livets storme. Hun er stifter af Sorg- og LivsPilot-uddannelsen, har ledet sorggrupper for 3-12-årige børn og er forfatter til bogen: ’Højtider og mærkedage med børn i sorg’.  Ilona har indenfor fjorten måneder rejst jorden rundt, vandret 2000 km og er lige nu i gang med at lægge sidste hånd på en bog om det eventyr <3

PRAKTISK INFO:

‘Find balancen når Livet vælter’ blev afholdt i januar 2020.

Tidspunkt for næste seminar er endnu ikke fastlagt.

Vil du gerne have besked, når seminaret bliver afholdt igen?
Hvis JA, drop mig en mail på ilona@ilonamargibell.dk
med emnelinjen: Interesseliste – Når livet vælter.