Højtider og mærkedage med børn i sorg

I ‘Højtider og mærkedage med børn i sorg’ bliver du præsenteret for en række let tilgængelige handlinger, du kan ty til – året rundt – så du kan følge barnet godt på vej.

Bogen er tænkt som inspiration til dig – uanset om du er fagperson, forælder eller pårørende. Med bogen vil du være godt rustet til at møde og guide børn og unge bedst muligt, når de går igennem en svær tid. En opmærksom indsats i tide kan gøre en verden til forskel.

Bogen er smukt illustreret af kunstneren Lise Meijer. De 56 sider er trykt på kraftigt papir og samlet i spiralryg, som gør den let at bruge som opslagsbog.

Idéer til at handle på nye måder i sorgens rum

Sagt om bogen

”Psykoterapeut Ilona Bechsgaard rækker med denne lille varme bog en hjælpende hånd til dig. En hånd, du kan række videre til barnet. Fat mod og træd nærmere! er hendes budskab. Gå foran – tal højt om savnet! Samværet om fraværet kan netop være det, som skaber det helt unikke nærvær. Det er det bedste, vi kan tilbyde barnet.”

– Karen Glistrup, familie- og psykoterapeut og forfatter til bøgerne:’Hvad børn ikke ved… har de ondt af’ og ’Snak om det ... med alle børn’
”Bogens titel henviser til mærkedage og højtider, men rummer også mange gode ideer til, hvordan man i hverdagen kan arbejde med børn i sorg. Ilona henviser flere gange til egne oplevelser og erfaringer, det giver bogen et personligt præg, og et billede af, at uanset hvor svært man kan have det, er der en vej ud af sorgen, hvis bare man tør snakke om det, der gør “ondt”.

– Lotte Appelby, pædagogisk afdelingsleder.
“Højtider og mærkedage, med børn i sorg er en meget fin lille bog, der giver gode og anderledes idéer til, hvordan man kan komme igennem højtiderne, efter, på den ene eller anden måde, at have mistet en kær. På en enkel, kærlig og smuk måde, får man taget hul på det svære, og med fine og konkrete forslag, hjulpet videre i sorgarbejdet. Der er indimellem endda plads til et lille smil…”

– Pia Cisko, hospitalsklovn.

Bogbestilling

Fysisk bog/Lydbog:

Fysisk bog:
Pris: 199 kr. + ekspedition og forsendelse 50 kr. i alt kr. 249. Levering 1-2 arbejdsdage (på min side… og så krydser vi fingre for, at PostNord opper sig 🙂

Beløbet kr. 249 indbetaler du:
1) Via Netbank til reg. nr. 8401 kontonr. 1129933
2) Via Mobilepay til 28119272

Husk at anføre dit navn på indbetalingen, og at skrive din adresse i formularen, samt hvor mange bøger du ønsker.

Lydbog indtalt af forfatteren:
Pris: 149 kr. Skriv LYDBOG i formularen.

Beløbet kr. 149 indbetaler du:
1) Via Netbank til reg. nr. 8401 kontonr. 1129933
2) Via Mobilepay til 28119272

Husk at skrive din E-mail i formularen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.