Med hjertet som GPS

On-line foredrag 16. februar 2021 kl. 19


Jeg vil gerne invitere dig med på en spændende rejse
. En rejse med ukendt destination. En rejse jeg ikke havde nogen anelse om, hvad ville bringe med sig, eller hvor ville føre hen, da jeg begav mig ud på den. Jeg havde ingen rejseplan, intet sikkerhedsnet og ingen penge. Jeg vidste bare, at jeg skulle på den rejse, for det sagde mit hjerte, og jeg har gode erfaringer med at lytte til det.

Hvis du kun havde et halvt år tilbage at leve i, ville du så leve og arbejde, som du gør nu?” Det spørgsmål stillede Ilona Margibell sig selv en tidlig novembermorgen. Nej! er hjertets klare svar. Ilona vælger at følge sin indre stemme. 10 måneder efter har hun lukket sin virksomhed, og med englene som de eneste rejseledsagere tager hun et modigt skridt ud i uvisheden.

Det første skridt udvikler sig til en pilgrimsvandring på 2000 kilometer, der starter med Caminoen til Santiago de Compostela i Nordspanien, til mødet med en spændende mand og til en rejse rundt om jorden med storslåede oplevelser i Himalaya over Peru til det eksotiske Bali.

En fantastisk farvestrålende rejse i det ydre og en ufattelig smuk, vild og til tider nærmest ubærlig rejse i det indre.

I foredraget – Med hjertet som GPS – bliver du inviteret til at spørge dit hjerte til råds.
Og Ilona fortæller ikke kun om sine egne erfaringer med at følge hjertet. Hun viser også dig, hvad der skal til, for at du kan følge dit. TEST!!

Tid: Tirsdag 16. februar 2021, kl. 19.00 - 20.30
Sted: Hjemme i din egen stue - Foredraget foregår on-line
Pris: 150 kr.

Køb billet her

Praktisk info: Foredraget foregår on-line. Du får tilsendt et LINK til foredragsrummet.

Ilona Margibell (Bechsgaard) er forfatter, foredragsholder og psykoterapeut.
”Ilona er en erfaren rejseguide i livet. I to årtier har hun guidet mennesker gennem livets storme. Nu sætter hun livet i perspektiv med sine personlige oplevelser og erkendelser fra jordomrejsen.” (fra pressemeddelelse)

Bog: I øjeblikket skriver Ilona en bog om sin forunderlige livsrejse. Bogen – Jordomrejse med engle og dæmoner – udkommer i 2021.


Det siger tidligere foredragsdeltagere: 

~ Jeg har fået mod og inspiration til at følge mit hjerte.

 ~ Det har bekræftet mig i at leve livet og tro på, at næsten alt kan lade sig gøre.

~ Jeg vil huske igen og igen, at hjertet har ret.

~ Din positive tilgang til livet inspirerer.

~ Jeg er mere klar over, at jeg bare må følge mit hjerte og hvis/når jeg møder andre ’Livstrætte’ mennesker, vil jeg fortælle om dig.

~ Energisk, inspirerende og levende foredrag, hvor man kan mærke de gode vibrationer fra Ilona til os.

~ Spændende, underholdende, tankevækkende.

~ En dejlig varm oplevelse.